840 m Ungdomsløb for kuske mellem 16 og 25 år

Gælder såvel trav som monté

I år bliver det sådan at man har mulighed for at melde til 4 forskellige løb.
Kuske mellem 16 og 18 år kan frit tilmelde i begge kategorier, dog gælder der særlige regler for Derby og Grand Prix.
Der er blomster, glas og roset til vinderen, samt glas og roset til nr. 2 og 3 i hvert løb.
Kuske fra andre klubber end SPT betaler et startgebyr på kr. 35,00 pr løb man er tilmeldt i.

Kuske mellem 7-18 år køre om deres egen pokal.
Kuske mellem 16-25 år køre om deres egen pokal.

Hvis der er mange tilmeldte bliver løbene delt.
pr. d. 17.08 handicappes efter middelgrundlag på SPT

Specielt for Derby og Grand Prix.

Hver ekvipage kan kun tilmelde i en kategori, enten 7-18 årige eller Ungdomsløb, der kan ikke tilmeldes samme ekvipage i begge Derbyløb eller begge Grand Prix løb.
Der udskrives Derby og Grand Prix løb i trav og monté i såvel juniorrækken som i ungdomsrækken.
Der er blomster, pokal, dækken og laurbærkrans til vinderen i alle Derbyløb, samt pokal til nr. 2 og 3 i hvert Derbyløb.
I Derbyløb er der fri tilmelding for alle ekvipager fra alle klubber, uanset antal starter på SPT.
Kuske og ryttere fra andre klubber end SPT betaler et startgebyr på kr. 35,00 pr løb man er tilmeldt i.

Der er blomster, pokal, dækken og bånd til vinderen i alle Grand Prix løb, samt pokal til nr. 2 og 3 i hvert Grand Prix løb.
I Grand Prix er der fri tilmelding for alle ekvipager fra alle klubber, uanset antal starter på SPT.
Kuske og ryttere betaler et startgebyr på kr. 35,00 pr løb man er tilmeldt i.

Specielt for SPT Cup.

1000 m for kuske mellem 7 og 18 år i juniorrækken
1000 m Ungdomsløb for kuske mellem 16 og 25 år i ungdomsrækken
Hver kusk/rytter kan kun tilmeldes i en kategori medmindre at man tilmelder to ponyer
Der er fri tilmelding for kuske mellem 16-18 år, der frit kan tilmelde sig i enten junior eller ungdom
Der vil maksimalt være 6 ekvipager i hver løb
Løbsarrangørerne sætte løbene ud fra tidligere opnåede tider
Der er pokal, roset og blomster til nr. 1 i hver række, samt pokal og roset til nr. 2 og nr. 3 i hvert løb
Der køres indledende heat for såvel juniorrække som ungdomsrækken
De ekvipager der placeres som nr. 4, 5 og 6 kører efterfølgende 2’er finale som afvikles som alle mod alle
De tre bedste i hvert løb går videre til 1’er finalen, som afvikles som alle mod alle